IE工业工程网iegygc

 找回密码
 立即注册
搜索
热搜: 活动 交友 discuz
查看: 103|回复: 0

Vægmonterede vandhaner

[复制链接]

3

主题

3

帖子

11

积分

新手上路

Rank: 1

积分
11
发表于 2022-9-12 16:10:42 | 显示全部楼层 |阅读模式
Vægmonterede vandhaner giver et mere rustikt bondehus-look. Mange af disse vandhaner minder om vintage badekar hardware, der blander moderne og vintage design. De kommer ofte i bronze, guld eller kobber, og de stikker ud fra væggen på en unik måde. Hvis du leder efter et køkkenarmaturer, der afspejler din personlige stil og smag, kan en vægmonteret vandhane være det rigtige valg.

Moderne vandhaner er ikke bare praktiske, de er også stilfulde. Med så mange forskellige stilarter, farver og finish er der en ny Nivito [url=[size=13.3333px]https://www.nivito.dk/vandhane-k%C3%B8kken/8-rh-320-sort-k%C3%B8kken-armatur.html]vandhande[/url], der passer til ethvert køkkendesign. Og selvom moderne køkkenarmaturer ikke er billige, kan de stadig forbedre udseendet og funktionen af ​​ethvert køkken. De er gode til at modernisere et køkken og komplementere din næste store designidé.

Lavtflydende vandhaner sparer vand og penge, selvom de tager lidt længere tid at fylde store genstande op. Mange lavflow vandhaner leveres med en strømforstærkningsknap for midlertidigt at øge vandstrømmen. Ved at trykke på denne knap kan du øge flowet i nogle få sekunder, før det vender tilbage til lave niveauer. En anden mulighed for dit køkkenarmatur er en svanehals-kurvehane. Disse er generelt mere kompakte og billigere, men de giver mindre plads til store gryder og pander.


De nyeste design af Nivito køkkenarmaturer har moderne stil og avanceret teknologi. En vandhane med smart kontrol har LED-lys til at angive vandtemperaturen. At bruge vandhanen er en leg med denne vandhane, da dens touchscreen-kontroller gør det muligt at tænde og slukke for vandet med blot et tryk på dit håndled eller underarm. Nogle vandhaner har endda et LED-lys i bunden, der lyser blåt eller rødt afhængigt af vandets temperatur.

回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

Archiver|手机版|小黑屋|IE工业工程网-iegygc.com

GMT+8, 2022-12-2 20:05 , Processed in 0.032261 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2020, Tencent Cloud.

快速回复 返回顶部 返回列表